Home Hoogheid President Snip President Snap Proclamatie Fotoalbum 2018/2019 Bestuur Vereniging Onderscheidingen Sponsoren Links Contact

Hoogheid  CV de Knienebelters 2018-2019Carnavalsvereniging "De Knienebelters" werd opgericht op 11 augustus 1983.

De naam staat voor het voormalige terrein nabij de Voorsterweg waar ooit konijnenbulten zijn geweest. Onze vereniging telt meer dan 100arnavalsfee leden. 27 senaatsleden zij alweer vanaf september actief bezig een cst te organiseren voor jong en oud, zoals de optocht in Westenholte, het kindercarnaval, de carnavalsbeurs en vier feestavonden (in november het Prinsenbal en medio februari tijdens het grote carnaval) in Het Anker.


Tijdens carnaval is ons honk "Het Anker" omgedoopt tot "Het Knienehol". In de 28 jaren van bestaan zijn er vele activiteiten de revue gepasseerd die enige naam mogen hebben. Zo zijn wij medeoprichter geweest van de langste polonaise op carnavalsmaandag en van de favoriete 11-en Tocht op de carnavalszondag. Al met al een vereniging die een goede naam heeft verworven binnen carnaval vierend Zwolle, tijdens carnaval Sassendonk genaamd.