Home Hoogheid President Snip President Snap Proclamatie Fotoalbum 2018/2019 Bestuur Vereniging Onderscheidingen Sponsoren Links Contact

Hoogheid  CV de Knienebelters 2018-2019Hallo Allemaal,


Graag wil ik me even voorstellen, zodat u weet wie President Snip is.

Mijn naam is Mike Hoekman, 25 lentes jong, en vriend van Anja Ubels.

Anja heb ik jaren geleden leren kennen tijdens de carnaval. En woon mijn hele leven al in het prachtige Westenholte met veel plezier.


Carnaval is niet geheel vreemd voor mij. Dit heb ik van jongs af aan al meegekregen van huis uit. In het carnavalseizoen 2005-2006 was ik de eerste Jeugd prins bij cv de Knienebelters. Dit was voor mij een hele leuke tijd waar ik nu nog steeds met veel plezier op terug kijk.


En nu ben ik super trots dat mijn broer de 36ste Hoogheid van cv de Knienebelters is. Toen Danny mij vroeg of ik zijn President wilde worden hoefde ik er niet lang over na te denken. Natuurlijk wil ik hem dit jaar bijstaan samen met zijn andere President Snap. (Bas Hoedemaker)


In het dagelijks leven werk ik bij Schoonmaak en Glazenwasseringsberdrijf Multi Service Zwolle. Hier werk ik alweer 9 jaar met heel veel plezier  en uitdagingen. Een mooie job om alle ramen in de binnenstad van Sassendonk schoon te houden, en in de straten van Sassendonk te werken.


In mijn vrije tijd mag ik graag naar de mooiste voetbalclub van de eredivisie PEC Zwolle. Ondanks dat ze het op dit moment nog niet al te best doen, blijven we toch vol goede moed naar elke thuis wedstrijd gaan. In de hoop dat we de puntjes in Zwolle houden.


Een andere hobby is om lekker met de jongens op stap te gaan en een biertje te drinken. Om lekker het weekend in te luiden naar week hard werken. Dit gebeurt dan ook regelmatig in het Pleintje in Westenholte, en is dan ook erg gezellig.


Wij, Prins Danny en Presidenten Snip & Snap hopen dan ook op een geweldig carnavalseizoen dit jaar.


En voor nu wil ik graag afsluiten met Prins Danny zijn leus:Het is altijd feesten, lachen en een grap, met Prins Danny en zijn Presidenten Snip & Snap


ALAAF!!!