Cindy`s Hair Flash Klaverblaadje Gouden Wortel Disclaimer   -    Copyright @ 2012 CV de Knienebelters Waar moten we wezen Konijnepoot
Home Hoogheid President Noukie President Slotje Proclamatie Fotoalbum 2019/2020 Bestuur Vereniging Onderscheidingen Sponsoren Links Contact

Hoogheid  CV de Knienebelters 2019-2020Beste Sassendonkers,


Graag wil ik mij even voorstellen!

Mijn naam is Anouk Visscher en ik ben 21 jaar oud. Ik ben woonachtig in Westenholte samen met mijn ouders en broer.  


In het dagelijks leven ben ik student. Ik volg een dubbele opleiding aan Hogeschool Saxion en ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot verpleegkundige en operatieassistent. Daarvoor ben ik 4 dagen in de week werkzaam op de OK van het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn en Zutphen.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om 2 à 3 keer in de week een kickboks training te volgen om lekker fit te blijven.


Dit is mijn 10e seizoen bij CV de Knienebelters, met tot nu toe als hoogtepunt het seizoen 2011-2012 als jeugdhoogheid van deze mooie vereniging.


Op 25 januari was ik op een borrel van het werk en kreeg ik ineens een appje van Marc waar ik was. Ik heb een borrel, hoezo? Als antwoord kreeg ik een foto van Marc en Willy samen op de bank bij mij thuis. Toen ben ik vanuit Apeldoorn naar huis gereden en daar zaten ze dan, en ik moest naast Marc gaan zitten. Willy zat tegen over mij en vroeg of ik samen met Marc zijn President wilde worden. Daar hoefde ik niet zo lang over na te denken en ik zei meteen :  Ja dat lijkt me erg leuk!


Ik wens jullie allen een fantastisch carnaval seizoen!!!!


En als laatste sluit af met onze leus:


SASSENDONK, DRINK, LEEF EN GENIET, EEN “LAATSTE RONDE” KENNEN PRINS SKUUM EN ZIJN PRESIDENTEN NIET