Home Hoogheid President Snip President Snap Proclamatie Fotoalbum 2018/2019 Bestuur Vereniging Onderscheidingen Sponsoren Links Contact

Hoogheid  CV de Knienebelters 2018-2019Beste carnavalvierders


Voor de mensen die mij nog niet kennen, wil ik mij graag even voorstellen!

Mijn naam is Danny Hoekman, geboren in Zwolle en wonend in Ijsselmuiden. 29 jaartjes jong en getrouwd met Nathalie Hoekman-Samson en TROTSE vader 3 jarige dochter Alysha.


Vereerd en trots dat ik gevraagd ben om cv de knienebelters voor te gaan al 36ste Hoogheid komend carnavalseizoen. Als klein jongetje ging ik al mee in de buggy carnaval te vieren en dat doe ik nog steeds elk jaar met veel plezier. Sinds 3 jaar zit ik met veel plezier bij cv de Knienebelters en we hebben een leuke vereniging die de laatste paar jaar gegroeid is met nieuwe leden.


Toen ik gevraagd werd of ik Hoogheid van cv de Knienebelters wou worden hoefde ik er niet lang over na te denken. Dit wou il altijd al een keer doen! Natuurlijk niet alleen, dit wou ik samen met mijn broertje Mike (President Snip) en maatje Bas (President Snap). Ze zeiden dan ook volmondig JA, dat gaan we doen!

We leven hier ook dan al een aantal maanden naar toen dan nu is eindelijk zover.


Ik ben werkzaam als Operator bij de Koninklijke Euroma, dit is een kruidenfabriek nu nog in Wapenveld maar over een paar maand in Zwolle (Sassendonk). Ik zit in de 3-ploegendienst en dat doe ik met veel plezier met veel gezellige collega’s.


In mijn vrije ben ik eigenlijk altijd wat aan het doen, stil zitten is niks voor mij. Ik ga dan ook graag naar de voetbal wedstrijden kijken bij Pec Zwolle en soms ook nog wel bij sportpark Genemuiden.


Ik hoop dan ook dat we er dit jaar een geweldig carnavalseizoen van gaan maken met alle verenigingen en carnavalvierders in Sassendonk!!!


Voor nu sluit ik af met mijn leus:


Het is altijd FEESTEN, LACHEN en een GRAP, met Prins Danny en zijn Presidenten Snip & Snap!!!


ALAAF!!!