Home Hoogheid President Snip President Snap Proclamatie Fotoalbum 2018/2019 Bestuur Vereniging Onderscheidingen Sponsoren Links Contact

Hoogheid  CV de Knienebelters 2018-2019Hallo Allemaal,


Hierbij wil ik mij even voorstellen!

Mijn naam is President Snap.

In het dagelijks leven Bas Hoedemaker. Ik ben

26 jaar oud en ben geboren in Zwolle en woon in Stadshagen. Samen met mijn vriendin Dominique Zitman en trotse vader van dochter Amy.


Ik zit inmiddels het 5e jaar bij cv de Knienebelters waar ik het erg naar mijn zin heb. Dit jaar werd ik gevraagd of ik dit seizoen zijn President wou worden samen met zijn andere President Snip (Mike). Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken!

Tuurlijk word ik je President!


In het dagelijks leven werk ik bij Scania. Hier werk ik inmiddels al 6 jaar met veel plezier. Op dit moment werk ik als allround monteur bij Scania. Binnenkort hoop ik aan mijn studie te beginnen voor Assemblage Technicus.


In mijn vrije tijd mag net als Prins Danny en President Snip graag naar Pec Zwolle. Verder mag ik graag met onze vrienden gezellig bij elkaar zijn en een biertje te drinken met z’n allen.

Een andere hobby van mij is karper vissen, heerlijk tot rust komen aan de waterkant en uit het niets een ware adrenaline boost krijgen als eindelijk de beetmelder afgaat!


Wij Prins Danny en Presidenten Snip & Snap hopen er dit jaar een fantastisch seizoen met jullie allen ervan gaan maken, want carnaval vier je niet alleen!


Voor nu sluit ik graag af met Prins Danny zijn leus:


Het is altijd FEESTEN, LACHEN en een GRAP met Prins Danny en zijn President Snip & Snap!


ALAAF!!!